Cerrar

es | val | en   

Startup Day 2025: catalitzant la innovació agroalimentària

Startup Day 2025

L'esdeveniment promou la innovació agroalimentària amb ponències, taules redones i *networking per a l'exploració de solucions sostenibles.

el jueves, 06 de marzo de 2025 de 09:30 a 14:00

Dónde:

Parc cientific

Auditorio Marie Curie

Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia) Spain

Paterna (Valencia)

Google Calendar Añádelo a tu agenda

Más información e inscripciones

Startup Day 2025: catalitzant la innovació agroalimentària és una jornada organitzada per AgrotecUV i BIOVEGEN, enfocada a promoure la innovació en el sector agroalimentari. L'esdeveniment reunirà a startups incubades en AgrotecUV, empreses tractores del sector, investigadors i inversors per a explorar solucions innovadores i sostenibles en el sector agroalimentari.

Al llarg de la jornada, es presentaran startups disruptives, casos d'èxit pioners com l'ús de fagos per a combatre la Xylella fastidiosa, i es fomentarà el debat en una taula redona amb empreses tractores de la Comunitat AgrotecUV líders del sector. A més, experts compartiran avanços en teledetecció agrícola, control de plagues i alimentació, culminant amb una visió estratègica sobre tendències tecnològiques i inversió en el sector.

Esta trobada és una oportunitat única per a connectar amb l'ecosistema agroalimentari, conèixer projectes innovadors i establir col·laboracions que impulsen la transferència de coneixement al sector productiu.

La jornada permetrà també als professionals participants mantindre reunions bilaterals, en trobades prèviament agendades amb alguna de les més de 50 entitats participants inscrites fins al moment i que es desenrotllaran en els espais de networking habilitats

Inscriu-te a través del link per a acudir a esta trobada única en el sector.

PROGRAMA

9.30 h. Obertura institucional

  • Rosa María Donat Beneito. Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València
  • Pedro Carrasco Sorlí. Director del Parc Científic de la UV
  • José Pellicer España. President BIOVEGEN

9.50 h. AgrotecUV: incubant el futur del sector

  • Eva Bataller. Responsable de desenvolupament de negoci de AgrotecUV i agent d'innovació d'IVACE+i

10.00 h. Radiografia del sector agrobiotecnológic espanyol

  • Gonzaga Ruiz de Gauna Gutiérrez. Gerent BIOVEGEN

10.10 h. Pitches de Startups de AgrotecUV: 3ª Convocatòria

  • Agrotan Natura: elaboració de biofertilitzants i productes per a una agricultura de qualitat, rendible i sostenible. Miguel Ángel González. Co-fundador i CEO d’Agrotan Natura
  • Ajax DNA: producció de microorganismes personalitzats per a la producció escalable de nous ingredients i compostos bioactius d'aliments. Alejandro Atienza. Co-fundador i CEO d'Ajax DNA
  • Bio2Coat: producció de pel·lícules de recobriment comestible 100% naturals que conserven, protegeixen i allarguen la vida comercial de la fruita fresca. Farayde Matta. Co-fundadora i CRO de Bio2Coat
  • Agraris BioTech: desenvolupament d'encapsulats sostenibles amb alliberament controlat, reduint químics i protegint cultius de manera eficient i ecològica. Lucía González Bermúdez. ProCEO de Agraris BioTech
  • Guennetikos Gen: empresa biotecnològica dedicada a la producció de metabòlits secundaris de plantes. Miguel María López Sánchez. Fundador i CEO de Guenentikos Gen
  • Karat Foods: desenvolupament de productes innovadors i sostenibles a base de garrofera, potenciant l'agricultura local, la biodiversitat i el consum saludable. Luis Borja García Gimeno. Fundador de Karat Foods.
  • Modoru biotech: desenvolupament de vacunes vegetals per al control de patògens i nano-encapsulació de principis actius d'ús en agricultura. Jose María Delgado Martín. Fundador de Modoru biotech.
  • Veganic nature: desenvolupament de biosolucions per a l'explotació sostenible i conscient de cultius, que permeta una obtenció de collites saludables i rendibles. Carlos Ledó. Fundador de Veganic Nature i CEO.

 

11.00 h.  Casos d'èxit startups AgrotecUV

  • Primer assaig pilot de fags a Espanya per al tractament de la Xylella fastidiosa
    • Marisa Domingo Calap. CEO i cofundadora de Evolving therapeutics
    • Marta López Serra. Cap de Sanitat Vegetal de la Direcció General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural del Govern dels Illes Balears.
  • Programa d'incubació com a impulsor de la transferència per al desenvolupament de productes de sanitat animal
    • Raquel Codina. Product Development Manager de Bionte nutrition
    • Giuseppe Meca. Catedràtic de la Universitat de València del departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciència dels Aliments, Toxicologia i Medicina Legal i responsable de l'àrea cientificotècnica d’AgrotecUV

11.30 h. Coffee break

12.15 h. Taula redona. Comunitat AgrotecUV: innovació i col·laboració

  • Nicolás Juste. Responsable de projectes de Anecoop
  • Joaquín del Riu. Director de qualitat i I+D+i de Vicky Foods
  • Juancho Escobar. Fundador i CEO de Q’Omer
  • Pepe Castro. Agent d'innovació per a la CV. Director de projectes en la UNIÓ Llauradora i Ramadera

12.45 h. Investigació de la Universitat de València en el sector agroalimentari

  • Bionutest-UV: disseny i avaluació d'aliments saludables i sostenibles. Amparo Gamero. Professora titular de la Universitat de València de l'àrea de tecnologia d'aliments
  • CBP-UV: control biotecnològic de plagues per a una protecció de cultius més sostenible. Salvador Herrero. Catedràtic de la Universitat de València del Departament de Genètica de l'institut Biotecmed
  • UCG-UV: la teledetecció com a ferramenta per a la gestió sostenible i la transformació de l'agricultura. Belén Franch Gras. Professora titular del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica de la Universitat de València i professora adjunta de la Universitat de Maryland

13.30 h. Tendències, tecnologies disruptives i inversió estratègica en el sector agroalimentari

  • Xana Belastegui. Partner & Chief Investment Officer. Swanlaab Venture Factory.

13.45 h. Suport del CDTI a l'emprenedoria de base tecnològica

  • Carlos Franco. Assessor Tècnic en CDTI. Expert en Avaluació de projectes nacionals i internacionals d'I+D+i sector agroalimentari

14.00 h. Clausura

Una oportunitat única per a connectar amb l'ecosistema agrifood, conéixer projectes innovadors i establir col·laboracions que impulsen la transferència de coneixement al sector productiu.

No t'ho perdes!

205 visitas

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte toda la funcionalidad y una mejor experiencia, obtener estadísticas de tráfico, analizar el uso de la web y mejorar nuestros servicios.
Tienes disponible aquí nuestra política de cookies.
Puedes aceptar todas nuestras cookies pulsando el botón 'ACEPTAR' o configurar aquí tus preferencias.

Estrictamente necesarias +

Estas cookies son necesarias ya que permiten que el sitio web funcione correctamente, no se pueden desactivar.

Estadísticas +

Son las cookies que utilizamos exclusivamente con fines estadísticos para poder analizar cómo los usuasrios hacen uso de la web. Recopila información anónima tal como el número de visitantes del sitio, o las páginas más populares. Activar estas cookies nos permite seguir mejorando.

Funcionales +

Estas cookies son necesarias para el intercambio y presentación de contenidos de plataformas externas como youtube o de redes sociales como facebook, twitter o linkedin.

Marketing y publicidad +

Estas se utilizan para crear perfiles de usuario y analizar la efectividad de campañas publicitarias o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares..

GUARDAR AJUSTESACEPTO