Cerrar

es | val   

La Junta de Govern Local aprova la convocatòria d'ajudes per al foment de l'activitat emprenedora

ayudas sagunto emprendimiento

Estes ajudes estan dirigides a persones físiques i jurídiques que hagen iniciat una activitat econòmica a Sagunt durant el 2021.

Promoció Econòmica - Ajuntament de Sagunt

Promoció Econòmica - Ajuntament de Sagunt

Publicado el jueves, 16 de septiembre de 2021 a las 09:10

 

Aquest passat divendres s'ha aprovat en la Junta de Govern Local la convocatòria anual d'ajudes al foment de l'activitat emprenedora en el municipi. Esta iniciativa del departament de Promoció Econòmica i Industrial, tracta d'incentivar l'esperit emprenedor i promoure activitats innovadores i d'interés i desenvolupament futur.

 

Les beneficiàries d'estes ajudes seran persones físiques i jurídiques que inicien una activitat productiva en el terme municipal de Sagunt des de l'1 de gener de l'any 2021 i complisquen amb els requisits de les normes reguladores que es troben disponibles en la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt en el següent enllaç​

 

Estes ajudes van destinades a finançar despeses inicials de l'activitat com ara: els derivats de la seua constitució (notarials, registrals, etc.), la contractació d'assegurances d'accidents o responsabilitat civil afectes a l'activitat, xicotetes despeses de reparació, manteniment i conservació de béns immobles, despeses publicitàries les quotes de la Seguretat Social dels sis primers mesos d'activitat de la persona (persones) beneficiària (beneficiàries) o els costos d'assessoria fiscal, laboral o comptable entre altres. En total, la quantia màxima de la qual es pot beneficiar cada projecte és de 5.000 euros.

 

El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils a comptar des de l'endemà al de la seua publicació en el BOP de València i haurà de formalitzar-se segons la documentació que apareix en les seues normes reguladores. Entre els documents a presentar i que serviran per a la baremació dels projectes es troben el pla d'empresa que ha d'acreditar la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte.

 

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, s'ha mostrat satisfeta per «donar continuïtat a una convocatòria que cada any tracta d'impulsar la creativitat empresarial i l'esperit emprenedor. Ara, si cap, és més important apostar per esta mena d'ajudes perquè estem recuperant el pols de l'activitat econòmica i des de l'Ajuntament de Sagunt volem estar al costat de totes les persones que busquen fer realitat el seu desig de començar una activitat professional o obrir un negoci perquè això repercutix en una major vitalitat de la ciutat».

 

«Sagunt sempre s'ha caracteritzat per ser una ciutat emprenedora, amb un teixit empresarial fort i on les xicotetes iniciatives tenen un pes específic en la nostra economia, i perquè això continue sent així, continuarem donant suport a les noves idees innovadores no sols amb esta aportació econòmica, sinó també amb l'ajuda tècnica que presta diàriament el nostre personal tècnic», ha afegit Carrera.

 

En este sentit, el departament de Promoció Econòmica i Industrial, encarregat de gestionar estes ajudes, realitza diàriament el seu servei d'atenció a l'emprenedoria i, a través dels seus professionals, oferix assessorament sobre la viabilitat de projectes empresarials, informa de les formes jurídiques i passos a seguir per a crear una empresa i informa també de les diferents ajudes i fonts de finançament amb què compten les persones interessades per a iniciar els seus negocis.

5
1.774 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar